Siden er sidst opdateret 17. oktober 2012 - kl. 19:17

Ses bedst i skærmopløsning 1024 x 768 eller større - Webmaster

Bo Junker - marathonløb nr. 150   Home   Marathonsiden   Syd- og sønderjydske løb

tilbage - til toppen

Bo Junker fra AAIG løb onsdag d. 10. august sit marathonløb nr. 150

Det sagde Bo om sit jubilæumsløb:

Så kom jeg godt igennem Morud (Fyn) CB - marathonløb nr. 150 i tiden 3.29.00. Det rakte til en 3. plads.

Der var ca. 50 løbere til start denne onsdag aften på Fyn.

Det var en våd og fugtig omgang, de første 3 omgange holdt det nogenlunde tørvejr. Men den sidste omgang begyndte det at regne, så ruten der bestod af skovstier og asfalt blev noget fedtet at løbe på.

Jeg havde besluttet mig inden løbet startede at jeg ville løbe under 3.30 på mit marathonløb nr. 150.

Løbet var et rigtig godt løb som godt kan anbefales at løbe, der manglede bare ikke noget. Det var et løb hvor der ingen medalje var, men min kæreste havde fået lavet en medalje i dagens anledning..;-)

Hilsen
Bo

Klik her for at se billede i Picasa i større format

Bo´s specielle medalje - til minde om sit løb nr. 150

Klik her for at se billede i Picasa i større format Klik her for at se billede i Picasa i større format

Bo og Mikael inden starten Bo godt undervejs

Bo´s marathon nr. 150 er hjemme - stort tillykke!

Lidt om løbet: Morud CB Marathon - Nordfyn DouURun - Danmarks største løbeside Løbsinfo fra motionsløb.dk

Resultater Se resultater

Se flere billeder fra løbet Se billeder (Ruth Glerup)

Inden løbet

På onsdag løber Bo Junker fra AAIG sit marathonløb nr. 150.

Den 20. februar 2010 løb Bo sit marathon nr. 100 - som han klarede på hjemmebane i Aabenraa i sit helt eget marathonløb - nemlig Bo Junker Marathon

- så det er gået rigtig stærkt for Bo siden hen.

Marathon nr. 150 skal løbes i Morud på Fyn

Det siger Bo inden løbet på onsdag:

Onsdag d. 10. august tager jeg til Morud på Fyn for at løbe mit marathonløb 150, det er et aften løb hvor flere af de garvede løbere fra klub 100 kommer.
Vi skal løbe en rundstrækning af 4 X 10.55 km pr. omgang.

Hvis min plan for i år holder skal jeg løbe endnu 10 marathonløb mere, så jeg kommer op på 160 løb ved udgang af dette år.