Siden er sidst opdateret 17. oktober 2012 - kl. 19:16

Ses bedst i skærmopløsning 1024 x 768 eller større - Webmaster

12 timers løb Viborg - resultater   Home   Marathonsiden   Syd- og sønderjydske løb

- Lørdag d 13/8 kl. 12.00

Klik her for at gå til hjemmesiden for 24 timers løb Viborg

- følg Helle og Jesper i 12 timers løbet

- LIVE resultater >>>

- se runde tider >>>

tilbage - til toppen

AAIG atletik, tri og motionKlik her for at gå til hjemmesiden for 24 timers løb Viborg

13. Aug.

18.20

- Lidt status fra 12/24 timers løbet i Viborg, hvor Helle og Jesper deltager i 12 timers løbet - og de klarer sig virkelig godt deroppe her hvor godt halvdelen af løbet er afviklet.

Helle har efter 6 timer og 5 min rundet 51 km og ligger på en sikker 2. plads ved kvinderne - og den plads har hun holdt lige fra starten - sidste år vandt Helle med i alt 63 km - men konkurrencen er dog lidt hårdere i år.

Jesper har lagt lidt forsigtigt ud og lå efter 1. runde på en 7. plads - men Jesper holder tempoet meget flot og "æder dem en for en og er nu krøbet op på en 4. plads - Jesper har efter 6 timer og 16 min rundet 57 km - Jesper nåede sidste år ud på godt 91 km.

Så vældig flot af de 2 her halvvejs i løbet - se deres rundetider fra 1. halvdel af løbet her >>>

Se LIVE resultater fra løbet her >>>

Se hjemmeside for 24 timers løb Viborg her >>>

20.54

- 12 timers løbet er nu på vej mod den afgørende farce, hvor kampen om de enkelte km bliver hårdere og hårdere.

Helle holder stadig 2. pladsen og har nu nået de 63 km, som hun nåede ud på sidste år. Jesper holder stadig nogle meget stabile runde tider og har her lidt før ni rundet 80 km - så rigtig flot af begge.

21.37

- Jesper er nu kommet igennem 15 runder og er nået ud på 86 km - efter endnu en pæn omgangstid.